diumenge, 20 d’octubre de 2013

Novetats

Aquests darrers dies, he estat actualitzant el disseny del blog i la seva estructura per tal d'introduir algunes millores. 

En primer lloc, he reorganitzat les diferents pàgines del blog, que trobareu de la següent manera:

Pàgina principal: pàgina amb les entrades de les diferents assignatures del Grau d'Educació Infantil, reflexions personals, vídeos i recursos interessants.

Qui som?: Trobareu qui som i com he arribat fins aquí.

"Petits grans projectes" amb les TIC: Una pàgina nova on reflexionaré sobre els continguts relacionats amb les noves tecnologies i on podré fer un seguiment més específic de l'assignatura "Mitjans i Recursos Tecnològics en el Procés d'Ensenyament-Aprenentatge en la Primera Infància".

Reflexió i Innovació Educatives: Una pàgina creada ja fa un any per a l'assignatura "Reflexió i Innovació Educatives" on reflexiono sobre les bones pràctiques a les escoles, les competències dels mestres i molt més.

En segon lloc, he modificat el nom del meu blog. El principal motiu és que apareixia un bon popurri de llengües, ja que vaig començar el blog en castellà i, poc a poc, ha anat predominant el català. També, perquè el blog va començar com a una idea de projecte final de carrera i, finalment, ha esdevingut quasi un diari personal i professional.

Amb la idea de continuar amb el blog una vegada acabi la carrera, he pensat no emprar la paraula futur (Mi futuro proyecto), ja que es pot considerar un projecte que va començar en el passat, que continua formant-se en el present i que seguirà creixent de cara al futur. 

Per això, "Petits grans projectes". La idea de "petits grans" és una picada d'ull a la infància, pel fet de considerar els infants com a petits i, a la vegada, tan i tan grans!! La idea de projecte l'he conservat perquè considero que és una paraula que defineix molt el meu mode de vida (sempre amb projectes) i perquè defineix molt bé la meva visió de l'educació com a un projecte de vida, en constant reconstrucció.

La capçalera és la darrera actualització que he portat a terme. Una nova imatge que he dissenyat amb el programa d'edició d'imatges GIMP. A la capçalera apareix el nou nom del blog, alguns elements que el fan un disseny d'aire "vintage" (un estil que m'encanta) i, finalment, unes paraules que trobo totes les persones relacionades amb el món de l'educació han de tenir presents: "Qui s'atreveix a ensenyar mai ha de deixar d'aprendre". I això segueix essent el meu blog, una manera d'aprendre, de compartir, de fer-me reflexionar sobre educació. Així que seguim endavant!

1 comentari:

  1. MOLT BÉ!!! NO EN SABIA RES. M'HO HE LLEGIT QUASI TOT!!! ETS UNA ARTISTA!!! UNA FORTA ABRAÇADA DESDE CIUTADELLA, JAJA!!

    ResponElimina