dilluns, 18 de febrer de 2013

Primer dia de pràctiques

Avui hem viscut el nostre primer dia de pràctiques. La sensació de nervis s’ha passat ràpidament, just després de la primera rodona. Na Blanca i tots els infants m’han acollit molt bé. Ha ajudat molt que ja els coneixia a quasi tots del menjador!!

El dia ha passat volant i molt relaxadament: tot amb calma, sense saturació d’activitats i donant molta importància als moments quotidians (higiene, control d’esfínters i alimentació). També, estones de joc lliure i una activitat relacionada amb el projecte actual sobre el cos humà. 

Una de les coses que més m’ha cridat l’atenció han estat les carpetes de na Blanca (que ja mirarem amb més cura): autoritzacions, informes, programacions, avaluacions, horaris, reunions, etc. En definitiva, tota la part burocràtica que implica aquesta feina que tant ens agrada. Però, poc a poc i amb ganes. 

Volia, sobre tot, donar les gràcies a les meves companyes perquè és molt important compartir aquesta experiència amb elles, veure cares familiars, que se senten com jo... Esper que puguem fer pinya i treballar molt bé juntes. Com a prova de les grans companyes que tinc, vull mostrar el regal que ens ha fet na Natàlia avui matí just arribar a l’escola. La millor manera de començar aquest primer dia plena de motivació i ganes! Moltes gràcies Natàlia!1 comentari:

  1. Que bé al·lotes! segur que xalareu molt! Em feis recordar les pràctiques que vaig fer al cicle. Genial! aprofitau!

    ResponElimina