dimarts, 25 de setembre de 2012

"Sa criada trapassera"

Bona tarda, al·lotets i al·lotetes, companys i companyes, amics i amigues. Avui estem aquí per contar-vos una història que va passar fa molt de temps al poble d'Alaior. Coneixereu cinc personatges molt interessants: una criada molt entremaliada, un capellà exigent, un pagès enamorat, un infant molt confiat i un moix escalivat. Sabeu què hem de fer per escoltar bé aquesta història? Hem d’estar molt atents, amb els ulls ben oberts, les orelles ben obertes i la boca ben tancada. Esperem que us agradi molt. Aquí us deixem amb la història de “Sa criada trapassera”...

... i així començava la nostre representació de titelles. Després de dos mesos de feina (cosir les titelles, adaptar i assajar el guió, dissenyar i crear l'escenari…) a la fi arribava el dia. Molta emoció i molts nirvis, però el resultat va ser molt positiu.
La moralitat d’aquesta rondalla menorquina que van triar és que, davant els inconvenients que ens poden causar les persones al llarg de la nostra vida, la venjança mai és la solució.

Això eren els esbossos:
 I això el resultat definitiu:
Va ser una gran experiència treballar amb les meves companyes en aquest projecte i vam fer un gran treball en equip!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada